Ontwikkelvoucher of loopbaanscan

Vraag een ontwikkelvoucher aan t.w.v. €1000 of doe een gratis loopbaanscan! Dankzij CNV Vakmensen kun jij aan de slag met jouw loopbaan. In de cao zijn er afspraken gemaakt, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten.

Ontwikkelvoucher €1000
Jouw werkgever zorgt voor scholing als het gaat om je huidige werk. Maar misschien wil je wel totaal iets anders? Misschien wil je wel verzorgende, bakker of fotograaf worden? Zomaar wat voorbeelden van de mogelijkheden die deze voucher jou biedt. Dankzij CNV Vakmensen vergoedt jouw werkgever de eerste € 1.000,- voor elke cursus of opleiding die jou verder kan helpen op de arbeidsmarkt.

Gratis loopbaanscan
Misschien wil je wel iets anders, maar weet je helemaal nog niet wat. Of wil je juist de bevestiging dat je in de zoetwarenbranche nog helemaal op je plek zit? Ook dan helpt CNV Vakmensen je. Op www.cnvvakmensen.nl/zoetwaren kun je gratis een loopbaanscan doen. En als je wilt, krijg je ook nog een uitgebreid persoonlijk advies van een loopbaanadviseur. Je kan daarna meteen aan de slag met die cursus.

Let op: Voor zowel de scholingsbijdrage als de loopbaanscan geldt: op = op. Wees er dus snel bij.

Heb je vragen over de voucher of loopbaanscan? Neem dan contact op met een van onze consulenten in jouw regio. Zij helpen jou graag verder.

Voor Noord is jouw consulent:
Temmina Bouwknecht (M 06 22 19 97 64 / E t.bouwknecht@cnvvakmensen.nl)

Voor Oost is jouw consulent:
Yvonne Struikenkamp (M 06 51 72 30 74 / E y.struikenkamp@cnvvakmensen.nl)

Voor Zuid is is jouw consulent:
Sipke Steenstra (M 06 20 53 64 05 / E s.steenstra@cnvvakmensen.nl)

Voor West is jouw consulent:
Gerrit van Meerten (M 06 53 71 87 77 / E g.vanmeerten@cnvvakmensen.nl)

Roel van Riezen,
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 60 20 34
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl