CNV Voorstellenbrief cao Zoetwaren

Donderdag 18 april staat het eerste overleg tussen vakbonden en werkgevers gepland om te komen tot een nieuwe cao Zoetwaren. In de bijlage tref je de CNV voorstellenbrief aan.

Hoe zijn de voorstellen tot stand gekomen? 

De afgelopen weken hebben zowel leden als niet-leden de online enquête over de nieuwe cao Zoetwaren kunnen invullen. Ook hebben veel mensen de enquête op papier ingevuld binnen de bedrijven, met dank aan de inzet van de kaderleden. Daarnaast is er een aantal bijeenkomsten binnen bedrijven geweest op uitnodiging van de CNV-leden aldaar waarin er gesproken is over de thema's die de leden en niet-leden belangrijk vinden. Met deze input en het CNV-arbeidsvoorwaardenbeleid is in samenspraaak met de cao-commissie Zoetwaren een voorstellenbrief tot stand gekomen. 

Belangrijke thema's zijn onder meer een goede loonsverhoging, gezond je pensioen halen en een goede werk-prive balans. In de bijlage tref je de volledige voorstellenbrief aan. 

Cao-commissie

De cao-commissie Zoetwaren bestaat uit een groep betrokken CNV- kaderleden uit verschillende Zoetwarenbedrijven. Zij denken en beslissen mee in het gehele cao-traject. Meer leden zijn altijd welkom. Met meer leden kunnen we nog beter inzicht krijgen in wat speelt binnen de Zoetwarenbranche en welke afspraken passend en nodig zijn. Daarnaast leer je ontzettend veel over alle aspecten die te maken hebben met onderhandelen en arbeidsvoorwaarden, onder meer door verschillende trainingen en cursussen die het CNV aanbiedt. Klik hier voor een volledig overzicht. Bij interesse neem gerust contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief. 

Cao-traject 

Het volledige caotraject kun je volgen op onze caopagina. Hier vindt je het laatste nieuws aan over de onderhandelingen, maar kun je ook terecht voor vragen en/of opmerkingen.

Ontvang je deze nieuwsbrief via de post en wil je deze voortaan per e-mail ontvangen? Bel CNV Info (030-7511001) zodat dit aangepast kan worden.

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je ook altijd contact opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Juliana Jonker
Bestuurder CNV
M: 06 22031816/ E: j.jonker@cnv.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error