Cao Zoetwaren

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling

De cao Zoetwaren geldt voor werknemers bij bedrijven die chocolade, snoep, rijstwafels, koek, beschuit en banket maken. In de cao staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

De bedrijven waar deze voor geldt, leveren aan winkels en groothandels in Nederland en het buitenland. Als het bedrijf rechtstreeks levert aan de consument, is een andere cao van toepassing: de cao Bakkersbedrijf.

Wat speelt er in de cao?

De cao loopt nog tot 30 september 2024. De onderhandelingen over een nieuwe cao starten doorgaans ruim voor die tijd. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

€ 1.000 voor scholing

Goed voor je geregeld: een voucher van € 1.000 die je zelf kunt besteden aan scholing. Voor elke studie die jou verder kan helpen op de arbeidsmarkt; in de zoetwarenbranche of daarbuiten.

Gratis loopbaanscan

Wil je misschien eens iets anders, maar weet je niet precies wat? Doe dan een gratis loopbaanscan. En maak gebruik van persoonlijk advies van een loopbaanadviseur.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Juliana Jonker
Onderhandelaar

Heb jij een opmerking of een vraag voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte