Leden Hellema wijzen voorstel opnieuw af

Ondanks de aanpassingen van extra afbouwstappen voor de oudere werknemers en de eenmalige van 75 euro die in het vooruitzicht werd gesteld door de directie van Hellema, hebben de leden met grote meerderheid ook het laatste voorstel afgewezen.
Wel waren er iets meer voor stemmen dan de afgelopen keer, maar ruim 80% vond het voorstel niet genoeg.

We hebben naast de raadpleging ook om vragen en input gevraagd om te kijken hoe we verder moeten. Hiervan is minimaal gebruik gemaakt, wel is het goed om enkele zaken te bespreken.

Veel leden hebben behoefte aan een bijeenkomst. Laat ik duidelijk zijn, WIJ OOK! Maar we kunnen nog geen bijeenkomsten organisere. Als je alleen een boodschap moet zenden kan dat, maar niet als je met elkaar in gesprek wilt. We kijken samen met de contactpersonen/kaderleden naar de mogelijkheden en zodra het kan zullen we ook een bijeenkomst organiseren! We hopen dat dit op korte termijn zal zijn.

Wat doet de vakbond nu?
Dat we geen bijeenkomsten kunnen houden wil niet zeggen dat we niks doen……. Veel hangt af van wat Hellema nu gaat doen. Ondertussen beantwoorden wij vragen van leden en hebben we contact met de OR en de media, en proberen we jullie zo goed mogelijk te informeren via de nieuwsbrieven.

Daarnaast zijn we een kadergroep aan het oprichten, binnenkort hoor je hier meer over!

We zijn en blijven strijdbaar!


CNV Vakmensen
Linda Slagter, bestuurder