Jong betaalt voor oud in cao Zoetwaren

CNV Vakmensen is boos over het eindbod. De werkgevers brachten op 16 februari een eindbod uit. De loonsverhoging is lager dan de inflatie. Jongeren gaan er minimaal 10% en maximaal 60% op achteruit. De werkgevers betalen de loonsverhoging dus niet zelf. De jongeren betalen de loonsverhoging.
CNV Vakmensen vindt het eindbod van werkgevers zo slecht, dat we nog even wachten met stemmen. We geven de werkgevers nog 1 kans om het eindbod in te trekken. Als we op 15 maart niets gehoord hebben, dan vragen we jou om je stem.

De keuze is dan aan jou:

Instemmen met dit eindbod. En dus de jongeren laten betalen voor jouw loonsverhoging. En je gaat er ook nog eens op achteruit, want de prijzen in de winkel gaan harder omhoog dan jouw loonsverhoging.

Of je bent bereid om actie te voeren. Want alleen maar nee stemmen helpt niet; je zult er ook iets voor moeten doen.

We wachten nog een week. Houd je e-mailbox in de gaten.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of heb je een vraag en/of opmerking over deze nieuwsbrief? Via onze community JeAchterban kun je jouw mening laten horen. Ook vind je informatie over de cao-onderhandelingen, maar ook blogs en meningen van je collega's. Verdere achtergrondinformatie vind je ook op onze website:  CNV Vakmensen
(https://www.cnvvakmensen.nl/caos/brood-en-zoetwaren/cao-zoetwaren)

Roel van Riezen
Bestuurder CNV Vakmensen.nl
E:  r.vanriezen@cnvvakmensen.nl
M: 06 51 60 20 34

Downloads