Uitnodiging CNV ledenavond Qbuzz Groningen/Drenthe

Ben jij werkzaam bij Qbuzz Groningen/Drenthe dan nodigen de kaderleden van de BLG en bestuurder van CNV Vakmensen je uit voor een CNV ledenavond op woensdagavond 28 februari.
Waar: Lunchroom 't Veld 
Adres: Hoge Traan 22 in Leek
Tijd: inloop vanaf 19:45 uur en we starten om 20:00 uur ( het zal duren tot ongeveer 21:30 uur)

We willen graag met jullie in gesprek over wat er allemaal speelt in het OV in de regio. Zoals over de nieuwe werkpakketten, rij -en pauzetijden, (sociale) veiligheid op de werkvloer en alles wat er verder speelt. Daarnaast zal de bestuurder van CNV wat meer over CNV vertellen en waar CNV op zal gaan inzetten zowel landelijk als regionaal. Het is vooral een avond om als leden van CNV in gesprek te gaan op een informele manier.

Als je het wat lijkt om vaker mee te praten kan je je die avond ook aanmelden als kaderlid van CNV. Aanwezige kaderleden op die avond kunnen je informeren wat kaderwerk precies inhoudt. Ben je nog geen lid en denk je er over om je aan te sluiten ben je ook van harte welkom.

Mocht je willen komen, zou je dat dan even vooraf willen melden zodat wij en de locatie weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Aanmelden kan via: s.debruine@cnvvakmensen.nl of via een CNV kaderlid op de werkvloer. 

Hopelijk tot de 28e in Leek en voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd!

Met vriendelijke groet,

De BLG van CNV Vakmensen