Eindbod cao multimodaal

De stemming over het eindbod van de werkgevers in de CAO multimodaal is inmiddels afgerond.
Met een ruime meerderheid van bijna 70% hebben jullie voor het eindbod gestemd. De stemming liep gelijk met die onder de leden van het FNV en ook zij zijn met een ruime meerderheid akkoord gegaan. De stemming onder leden van het VVMC loopt t/m vandaag.

Inmiddels heb ik aan de werkgevers doorgegeven dat leden van het CNV Vakmensen akkoord zijn. We gaan ervan uit dat de loonsverhoging zo snel mogelijk met terugwerkende kracht zal worden doorgevoerd.
In de formele mededeling naar de werkgevers doe ik vanuit CNV Vakmensen de oproep om zo snel mogelijk weer om tafel te gaan voor een nieuwe CAO om zo weer een situatie met een veel te lang verlopen CAO te voorkomen. In jullie reacties en opmerkingen was dat een groot pijnpunt en dat is ook echt niet wat hoort.

Ik wil jullie als leden bedanken voor het stemmen. Alle opmerkingen en mails die ik heb ontvangen worden serieus opgepakt en meegenomen naar de nieuwe gesprekken.
De komende weken zullen we de puntjes op de 'i' zetten qua formele cao teksten en als deze akkoord zijn delen met jullie.

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Bestuurder CNV Vakmensen
Email: s.debruine@cnvvakmensen.nl