Grote meerderheid leden akkoord met nieuwe cao BAWPTNL

Afgelopen dinsdag, 13 februari hebben alle geinteresseerden kunnen praten over het onderhandelingsresultaat en heeft men vragen kunnen stellen. Daarna is de stemming geopend en konden jullie laten weten wat jullie van dit onderhandelingsakkoord vinden. De FNV leden hebben unaniem ingestemd met de cao en de CNV Vakmensen leden hebben dat met een grote meerderheid gedaan. Hiermee is er een cao BAWPTNL voor de komende 2 jaar en zullen we de werkgever laten weten dat hij aan de slag kan gaan met het in gang zetten van de benodigde zaken om met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2024 de aanpassingen door te voeren.

We willen jullie bedanken voor het vertrouwen en willen samen met jullie verder bouwen aan een krachtige bond op de werkvloer.

Indien jullie vragen en of opmerkingen hebben, dan vernemen we dat natuurlijk graag. Jullie kunnen ook terecht bij jullie kaderleden.

Wij gaan nu aan de slag om de gemaakte afspraken in een cao tekst te verwerken en zodra dit akkoord is zal jullie werkgever de nieuwe cao ter beschikking stellen. Ook zal de nieuwe cao geplaatst worden op de cao pagina: Cao Aquabus | CNV Vakmensen - Stads- en streekvervoer | CNV Vakmensen


Met vriendelijke groeten,

Namens de Onderhandelingsdelegatie

Birgitte Staal     
bestuurder FNV                              
birgitte.staal@fnv.nl

Diana Kraan      
bestuurder CNV Vakmensen      
d.kraan@cnvvakmensen.nl