Cao-enquête Movares

Aanstaande maandag 18 november gaan de bonden en de directie van Movares met elkaar in gesprek over de vernieuwing van de cao. De cao expireert op 31 december 2019.

Bij Movares zijn we in het Regieteam gedurende de looptijd van de cao continu in gesprek over cao-onderwerpen. Het afsluiten van een cao betekent dus eigenlijk direct weer het begin van nieuwe onderhandelingen. 

Maandag zullen wij de looptijd van de cao en de daarbij behorende loonontwikkeling bespreken. De bedrijfsledengroep (BLG) van CNV Vakmensen gaf aan dat er ook gesproken moet worden over de afspraken in het pensioenakkoord (eerder stoppen met werken voor mensen met een zwaar beroep) en er moet aandacht worden gevraagd voor duurzame inzetbaarheid. Daarbij gaat het vooral om de vraag of Movares wel voldoende instrumenten heeft om medewerkers duurzaam in te zetten. 

We willen in een korte enquête peilen wat de mening is van de CNV-leden over bovengenoemde thema’s. Klik hier om direct naar de enquête te gaan. Krijg je deze nieuwsbrief per post dan kun je met dit webadres op internet de enquête invullen: https://q.crowdtech.com/7xWTgzEnbE65zmXQCMF0LA Je kan tot uiterlijk 17 november 2019 de enquête invullen.

Jullie mening is de bouwsteen voor de inbreng van het CNV in het overleg! Vul de enquête daarom in.

Jerry Piqué,
bestuurder CNV Vakmensen
E j.pique@cnvvakmensen.nl 
M 06 5160 2052