Cao onderhandelingen Movares 2024

De cao van Movares heeft een looptijd tot 1 januari 2024. Het eerste overleg tussen de bonden en Movares heeft al plaatsgevonden. Er is nog niet daadwerkelijk onderhandeld, maar de bonden hebben hun voorstellenbrieven wel gepresenteerd en toegelicht.

Cao-voorstellen CNV Vakmensen 

CNV Vakmensen heeft de voorstellenbrief gebaseerd op het arbeidsvoorwaardenbeleid en de mening van onze leden, werkzaam bij Movares. We willen snel tot een akkoord met Movares komen en daarom hebben we een korte lijst van voorstellen gemaakt. In de bijlage ontvangen jullie onze voorstellenbrief. De punten die we hebben opgevoerd zijn de looptijd, de loonontwikkeling en een verhoging van de inconveniententoeslag voor het werken op zaterdag- en zondagnacht.

Volgende cao-overleg

Het volgende cao-overleg vindt op 14 december plaats. We zullen dan meer inhoudelijk de discussie gaan voeren over de vernieuwing van de cao. We hebben de hoop dat in dat overleg we tot een akkoord kunnen komen met Movares. Qua tijdstip zou dat mooi zijn want de huidige cao expireert -zoals gezegd- op 31 december 2023.

Jerry Piqué
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 0651602052
E: j.pique@cnvvakmensen.nl 

Hans van Ankeren
Kaderlid

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error