Stem nu over onderhandelingsresultaat EBS

Op 28 juli jl hebben vakbonden een cao onderhandelingsresultaat bereikt met jullie werkgever. Nu is het aan jullie om je stem uit te brengen over hetgeen wij voor jullie hebben afgesproken.

Wat vooraf ging
Het bereiken van het onderhandelingsresultaat is helaas niet zonder slag of stoot gegaan. Er gingen meerdere stakingen aan vooraf. Waarbij Corona natuurlijk ook nog een rol heeft gespeeld.

Vakbonden zijn gedurende de staking door de werkgever weer gevraagd om aan tafel te komen. Hier hebben wij gehoor aan gegeven, omdat wij wilden onderzoeken of er voldoende basis was om tot een onderhandelingsresultaat te komen. Na een aantal dagen te hebben onderhandeld en het nodig rekenwerk te hebben gedaan, zijn we op 28 juli tot het onderhandelingsresultaat gekomen wat wij jullie nu willen voorleggen. Wij hebben op 5 augustus jl. dit resultaat ook mondeling toegelicht in 2 ledenbijeenkomsten.

Hoe nu verder?
Het is nu aan jou om te stemmen over het onderhandelingsresultaat. Onderaan deze nieuwsbrief kun je digitaal je stem uitbrengen

Je vindt het volledige onderhandelingsresultaat als bijlage bij deze nieuwsbrief.

Vragen?
Mocht je vragen en/of opmeringen hebben, dan kun je deze stellen door te mail naar h.chikhi@cnvvakmensen.nl

Hanane Chikhi
Bestuurder CNV Vakmensen
E-mail: H.Chikhi@cnvvakmensen.nl
mobiel: 06 20 74 88 51