Cosco - uitnodiging ledenvergaderingen

Afgelopen periode is er met Cosco Shipping Lines & Cross Ocean onderhandeld over een nieuwe cao. CNV Vakmensen en FNV Havens hebben op 30 november 2018 een onderhandelingsresultaat bereikt.

Gezien Asmae Hajjari bij een verkeersongeval betrokken was en hierdoor tijdelijk arbeidsongeschikt was, sturen wij later, dan u van ons gewend bent, het onderhandelingsresultaat toe.

Het woord is nu aan de leden
Er komen 2 ledenvergaderingen waarin wij een toelichting op de afspraken zullen geven. Deze vergaderingen worden gehouden op:

- Dinsdag 5 februari 2019 van 12.00 uur tot 13.00 uur, locatie Weena
- Dinsdag 5 februari 2019 van 12.00 uur tot 13.00 uur, locatie Trias

Uiteraard wordt het resultaat zoals gebruikelijk schriftelijk aan u voorgelegd. Wanneer u van mening bent dat het resultaat goed genoeg is om het vast te leggen in een nieuwe cao, dan stemt u vóór het bereikte resultaat en hebben we een nieuwe cao wanneer de meerderheid dat ook doet.

Wanneer u het resultaat niet goed vindt, kunt u tegen stemmen. Wij vragen u dan wel een onderbouwing van uw nee te geven. Wanneer de meerderheid van uw collega’s dat met u eens is, dan zullen we nieuwe ledenvergaderingen beleggen om vervolgstappen met elkaar te bespreken.

Wij adviseren u om uw stem pas uit te brengen nadat u een ledenvergadering heeft bijgewoond.

De periode van de schriftelijke raadpleging is vanwege de ledenvergaderingen bepaald op drie weken. Dit houdt in dat de stemmen voor dinsdag 12 februari 2019 opgestuurd moeten zijn. Kort daarna zullen wij de uitslag bekendmaken.

Bijgevoegd ontvangt u het onderhandelingsresultaat en een stembiljet.

Fadua Toufik
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 10 20 85 90
E: f.toufik@cnvvakmensen.nl


Asmae Hajjari
Bestuurder FNV Havens

 

 

 

Downloads