Uitslag stemmingen cao en adenda APMTR en APMT MVII

Jij en jouw collega’s werkzaam bij APMT en/of APMT MVII zijn in de gelegenheid gesteld om je stem uit te brengen over een nieuwe overgangs-cao afgesloten met beide bedrijven. Daarnaast liep er per bedrijf een stemming over een aantal aanvullingen in de lopende cao als gevolg van deze voorliggende cao. De uitslag is bekend en wij delen deze graag.

Overgangs-cao 
Van het totaal aantal leden dat wij lid hebben werkzaam bij APMT MVII heeft 35% gebruik gemaakt van haar stemrecht. Van het totaal aantal leden dat wij lid hebben werkzaam bij APMTR heeft 52% gebruik gemaakt van haar stemrecht. Van het totaal aantal stemmen dat uitgebracht is heeft 73% voorgestemd en 27% tegengestemd. De uit onderhandelde overgang-cao is door de meerderheid van de leden van CNV Vakmensen die gebruik heeft gemaakt van haar stemrecht aangenomen.   

Addendum APMTR 
Van het totaal aantal leden dat wij lid hebben werkzaam bij APMTR heeft 52% gebruik gemaakt van haar stemrecht. Hiervan heeft 96% voor gestemd en 4% tegengestemd. Het voorliggende addendum is dus door de meerderheid van de leden van CNV Vakmensen die gebruik heeft gemaakt van haar stemrecht aangenomen.  

Addendum APMT MVII 
Van het totaal aantal leden dat wij lid hebben werkzaam bij APMT MVII heeft 35% gebruik gemaakt van haar stemrecht. Hiervan heeft 26% voor gestemd en 74% tegengestemd. Het voorliggende addendum is dus door de meerderheid van de leden van CNV Vakmensen die gebruik heeft gemaakt van haar stemrecht afgewezen

Ik zal jullie werkgever in kennis stellen van de uitkomst van deze stemmingen. 

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen