CNV Actief

Gratis workshops voor leden

In 2023 werken we aan een interessant programma voor jou! Aangezien we een groot deel van ons leven aan werk besteden, is het belangrijk om ons goed en vaardig te blijven voelen. Werk bijvoorbeeld aan jouw computervaardigheden of volg een workshop over werkgeluk.

We zullen nieuwe workshops aan deze pagina toevoegen zodra deze beschikbaar zijn.

Aanmelden voor leden

Alle workshops en cursussen zijn gratis voor leden. Maak je keuze en geef je op via het aanmeldformulier. Na aanmelding krijg je een bevestiging.

Van digibeet naar digivaardig

Vraag jij ook altijd je partner of je kinderen als er iets op de computer moet gebeuren? Meld je dan snel aan voor onze cursus. In 5 avonden leer je waar de aan/uitknop zit, hoe je een e-mail verstuurt, hoe je zoekt op internet, mappen aanmaakt en nog veel meer. Ben je al bekend met deze vaardigheden, maar wil je nog wel wat meer weten, dan ben je ook van harte welkom.

Locatie en tijd:

7 en 21 maart, 4 en 18 april en 2 en 16 mei in Drachten | Start: 19.00 uur.

Aanmelden

Werken aan werkgeluk

Een groot deel van ons leven besteden we aan werk. Deze workshop is een eerste kennismaking met het onderwerp Werkgeluk; wat is het en hoe kun je (nog) werkgelukkiger worden. We gaan kort in op de verschillende elementen die het werkgeluk direct beïnvloeden We staan stil bij jouw werksituatie en bekijken hoe je die positief kunt beïnvloeden. Een interactieve workshop met een mix van kennis opdoen en leuke opdrachten, waardoor je inzicht krijgt en meteen aan de slag kunt met jouw eigen werkgeluk.

Heb je interesse voor een workshop Werkgeluk?

Stuur een email naar passietour@cnvvakmensen.nl

Inloopspreekuren

Heb je vragen over je cao, loonstrook of wil je eens weten hoe het nu zit met jouw pensioen? Meld je dan aan voor het spreekuur! Of wil je even je verhaal kwijt over je werk? Ook dan ben je van harte welkom op het spreekuur. Schuif aan voor een bak koffie en we helpen je graag verder.

Voor 2023 worden nieuwe data gepland.

Vragen

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar cnvactief@cnvvakmensen.nl of bel naar CNV Info 030 75 11 007.

Word lid van CNV

Tijdelijke actie: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden