Gastlessen voor studenten

Gratis gastles aanvragen

Studenten moeten zich zo goed mogelijk voorbereiden op hun arbeidstoekomst. Daarom komen gastdocenten van CNV graag langs met workshops van Bonderwijs. De gastlessen zijn geschikt voor studenten t/m 25 jaar met iedere opleidingsrichting en worden gegeven in overleg met de docent.

Klaar voor de toekomst met gastlessen van CNV

Door inspirerende gastlessen te geven, bereidt CNV studenten voor op de arbeidsmarkt. Onze ervaren gastdocenten behandelen onderwerpen zoals arbeidsrechten, jezelf presenteren, onderhandelen, netwerken en financiën. Elke workshop is interactief en volledig afgestemd op de behoeften van jouw opleiding en studenten. Ontdek hieronder ons aanbod in workshops.

Overzicht gastlessen

Gastlessen op maat

Elke opleiding stroomt uit naar een ander werkveld met een eigen cao. Daarom maken we onze gastlessen altijd op maat, zodat we zeker weten dat de antwoorden van onze gastdocenten perfect aansluiten op jullie vragen. Of je nu op zoek bent naar een pakkende gastles voor een mbo-klas of een inspirerende gastdocent voor op het hbo, wij bieden de juiste gastles. De gastlessen zijn bedoeld voor studenten t/m 25 jaar.

Interactieve en leerzame workshops die aansluiten bij leefwereld van onze student. Tijdens de workshops werden er handvatten aangeboden waar de student wat aan heeft als burger. In de voorbereiding van de workshops heb ik goed kunnen brainstormen met de cursusleiders over de inhoud van de workshop. Van begin tot eind een prettige ervaring!

Winnifred Lokko, Aeres College Almere - Gastles 'Je Toekomst de Baas'

Na de gastles heb ik gevraagd of een aantal studenten een cijfer wilden geven over de gastles van Probeer de Bond. Ze gaven gemiddeld een 7,9! Dus prima gedaan, dank nogmaals.

Pieta Mensink, Sociaal Werk Landstede - Gastles 'Je Toekomst de Baas'

Gratis gastles aanvragen?

Vul het formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar gastles@cnv.nl

Jouw gegevens
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Gegevens van de school
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Bij voorkeur 6 weken in de toekomst
Error
None