Leden Lantor stemmen in met resultaat cao

Nadat we via een teams-vergadering met elkaar gesproken hebben over het bereikte resultaat was het aan de leden van CNV Vakmensen om hun stem uit te brengen over de nieuwe cao.
Door de RIVM-maatregelen was het nog niet mogelijk om met elkaar fysiek het gesprek aan te gaan over het bereikte resultaat. Gelukkig waren er veel leden van beide bonden die zich hebben aangesloten bij het overleg, hetzij vanuit de kantine hetzij vanuit een andere werkplek. Kritische vragen, opmerkingen over het vervolg en vooral de aansporing om ruim op tijd te beginnen met het overleg voor de volgende cao, want het zou toch fijn zijn als er een nieuwe cao is voordat de looptijd van de huidige cao er op zit. Uiteindelijk zijn de leden van CNV Vakmensen in grote meerderheid akkoord gegaan met de nieuwe cao.

Dit betekent dat we verder kunnen met de uitwerking van een aantal afspraken. Een belangrijke afspraak is de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken.  Daar zullen we de komende tijd mee aan de slag gaan en zoals ook toegezegd, op het moment dat duidelijk is wat de afspraken zijn komen we deze met jullie bespreken.
We zullen jullie -hopelijk al snel- informeren over de stand van zaken met betrekking tot het 3e WW-jaar. Dit was immers al afgesproken, alleen is de uitvoering nog niet bij jullie bekend gemaakt.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, mail of bel mij gerust!

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV Vakmensen
E:  k.huntjens@cnvvakmensen.nl
M: 06 47 82 68 77