Nieuwe cao Huhtamaki, uitnodiging ledenvergadering 16 mei 2024

Graag wil ik jullie uitnodigen voor de ledenvergadering voor de nieuwe cao van Huhtamaki. Zoals jullie weten loopt de huidige cao op 1 augustus 2024 af. Het is belangrijk om jullie wensen en opmerkingen te horen voordat we de onderhandelingen met de directie aangaan.

Ledenvergadering

Samen met FNV hebben we een ledenvergadering ingepland, deze zal plaatsvinden op:

Datum: 16 mei 2024
Tijdstip: 14.15 uur
Locatie: De Poort van Franeker

Uiteraard zijn niet-leden ook van harte welkom bij de bijeenkomst.

Tijdens dit overleg horen we graag jullie ideeën over de nieuwe cao. Het is van groot belang dat we samenwerken om ervoor te zorgen dat jullie belangen op de juiste manier vertegenwoordigd worden.

Jullie input is belangrijk voor ons! We zullen jullie ook bijpraten over de inflatie en de inzet van CNV voor 2024.

De komende cao-onderhandelingen

Nadat wij elkaar hebben gesproken op 16 mei, zal namens CNV een voorstellenbrief aan de directie worden gestuurd. Ook FNV zal dit doen. Met de directie hebben wij contact gehad over data waarop wij met elkaar gaan onderhandelen over de nieuwe cao. De voorstellen zullen dan onderwerp van gesprek zijn.

De 1e onderhandelingsronde zal plaatsvinden op dinsdag 28 mei. De ronde daarna zal plaatsvinden op maandag 3 juni. Mocht het daarna nodig zijn dan hebben we ook al een 3e onderhandelingsronde ingepland. Die zal dan plaatsvinden op maandag 10 juni.

Na elke onderhandelingsronde zullen wij jullie uiteraard informeren. Waar nodig zal er dan ook een ledenvergaderingen worden gehouden. Dit horen jullie dan van ons. 

Graag zie ik jullie op 16 mei!

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl 
Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnv.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Huhtamaki in.

Wil je alvast contact hebben over de cao, of ben je bijvoorbeeld verhinderd en wil je wel wat doorgeven, laat het mij weten!

Tristan Westra
Bestuurder CNV
M: 06 4845 6854
E: t.westra@cnv.nl