Nieuwe stemming cao-akkoord Signify!

Gisteren is er een nieuwsbrief uitgegaan over het nieuwe cao-akkoord Signify. De link naar de stemming functioneerde niet correct. Vandaar een nieuwe nieuwsbrief met een nieuwe stemming. Onze excuses hiervoor.

Nog even de inhoud:
Nadat de leden het cao-onderhandelingsresultaat in meerderheid hadden afgewezen heeft overleg met jouw werkgever er uiteindelijk toe geleid dat er op 12 december met CNV Vakmensen en FNV aanvullende afspraken zijn gemaakt.

Dat betekent dat er een acceptabel resultaat ligt tussen alle partijen betrokken bij de cao Signify. In de bijlage tref je de uitwerking van dit resultaat aan.

Stemmen kun je hier doen
Breng jouw stem voor dinsdagmiddag 24 december 12.00 uur uit.

In de bijlage nogmaals de aanvullende afspraken over het cao-onderhandelingsresultaat.

CNV kadergroep:
Per 1 januari vindt er een mutatie plaats in de Signify CNV kadergroep. Een 2-tal leden van deze kadergroep heeft de organisatie verlaten en maken formeel geen deel meer uit van deze CNV kadergroep. Wij zijn op zoek naar CNV leden die deze kadergroep in het nieuwe jaar willen komen versterken. Het betreft een 4-tal bijeenkomsten van elk een dagdeel waarvoor de werkgever verlof geeft met behoud van bezoldiging. Reiskosten van en naar de vergaderlocatie worden vergoed door CNV Vakmensen. Reacties kunnen worden gestuurd aan mij per e-mail (zie onder deze brief).

Nieuwe leden
Het is nu tijd om jouw collega die nog geen lid is lid te maken van CNV Vakmensen. Spreek je collega’s aan die nog geen lid zijn van CNV Vakmensen. Laat ze niet aan de kant staan maar maak ze lid. Zo kunnen ze meepraten, hun stem laten horen en meebeslissen! En jij krijgt er ook iets voor!

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
Bereikbaar via 06 51 60 20 32 of a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Downloads