Werken en leren in de isolatie

Heb jij een mening over werken en leren in de isolatie?

Wij willen graag dat werknemers in de sector zich kunnen en willen ontwikkelen. Daarvoor is (onder andere door –een voorloper van- CNV Vakmensen) al vele jaren geleden het ontwikkelings- en opleidingsfonds OOI opgericht. Veel werknemers in de isolatiebranche hebben bij OOI cursussen en trainingen gehad. CNV Vakmensen wil dat OOI nog veel meer gaat betekenen voor de werknemers. Daar gaat OOI mee aan de slag en wil daarom graag in gesprek met jullie.

Jullie zijn om deze reden uitgenodigd om aan te sluiten bij één van de twee avonden hieronder genoemd. Je kunt je daarvoor opgeven. 

Op deze avonden worden jullie wat vragen gesteld. Bijvoorbeeld over hoe jullie in de isolatiebranche zijn komen werken, hebben jullie hier voor gekozen, of was het heel logisch? Wat vind je belangrijk in je werk en voor je functie? Hoe denken jullie over leren en ontwikkelen? Zou je meer willen leren en op wat voor manier?

Maar dat is niet het enige, want ondertussen gaan jullie karten (of e-karten):

Het programma zal er als volgt uit zien:

17.00 uur ontvangst
17.15 uur aanvang bijeenkomst
18.30 uur hapje eten
19.30 uur karten 

Deze avonden worden gehouden op 11 februari in Delft en op 3 maart in Apeldoorn. Je kun je voor één van deze avonden aanmelden via info@ooi.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met meer informatie over en de locatie van deze avond.

Heb je hier nog verdere vragen of opmerkingen over, dan hoor ik dat graag.

Judith ten Broeke
Bestuurslid OOI namens CNV Vakmensen
Bereikbaar via 06 53 68 33 39 of j.tenbroeke@cnvvakmensen.nl