Opleidingsmogelijkheden in crisistijd bij OOM

Opleidingsfonds OOM biedt interessante opleidingsmogelijkheden in deze crisistijd. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over. Daarnaast wijs ik je graag op de mogelijkheid om gebruik te maken van scholingsvouchers van LoopbaanCentraalTechniek.

OOM ondersteunt bedrijven en medewerkers in crisistijd
Veel bedrijven in de metaalbewerking hebben het door de coronacrisis zwaar. OOM wil in deze moeilijke periode bedrijven en medewerkers steunen en de ontwikkeling van het vakmanschap blijven stimuleren. Daarom hebben zij een speciale aanbieding gemaakt voor alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven.

Ruim 100 gratis e-learnings voor medewerkers in de metaalbewerking
Medewerkers kunnen vandaag nog aan de slag met meer dan  , Hiermee versterken zij zowel hun technische vakmanschap als hun soft skills en digitale vaardigheden. OOM heeft deze ‘e-learnings’ speciaal voor de branche geselecteerd én neemt de kosten voor zijn rekening. Alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven krijgen vanaf vandaag tot eind van dit jaar de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz.

Vaktechnische opleidingsmodules op mbo-niveau 3 & 4
Via het e-learningplatform van samenwerkingspartner CRAFT Education kunnen medewerkers tot het einde van het jaar kosteloos een van de volgende opleidingsmodules volgen:

  • Technisch tekening lezen
  • Vorm en plaatstoleranties
  • Basis meten
  • Tekeninglezen praktijk
  • Materiaalkunde

Deze modules hebben een studiebelasting van 10 tot 24 uur en worden bij goed gevolg afgesloten met het toekennen van een certificaat op mbo-niveau.  vind je meer informatie en kunnen medewerkers zich aanmelden. Wees er snel bij, want het aantal modules dat we hebben afgenomen is beperkt.

Andere mogelijkheden
In de etalage van onze cursuscatalogus bieden we een ruime selectie online trainingen, waarvoor we tijdelijk een hogere PTT-vergoeding uitkeren van 75% tot maximaal € 1.000.

De bibliotheek van online leerplatform oZone is nu gratis toegankelijk voor medewerkers in het mkb-metaal. Hier vind je een grote hoeveelheid kant-en-klaar lesmateriaal, speciaal voor de technische sector. Van vaktechnische onderwerpen tot uitleg over veilig werken. Medewerkers kunnen zich  , waarna ze direct aan de slag kunnen.

Kijk voor een overzicht van de bovenstaande mogelijkheden in de etalage van onze cursuscatalogus.

Scholingsvouchers LoopbaanCentraalTechniek
LoopbaanCentraalTechniek heeft vouchers beschikbaar gesteld ter waarde van € 1500,- voor werknemers die willen werken aan hun toekomst en hun vaktalent.

Vragen over deze nieuwsbrief?
Neem dan contact met ons op via de contactgegevens hieronder. Heb je vragen of wil je iets ter sprake brengen? Ga dan naar Je Achterban.

Met vriendelijke groet,

Marco Hietkamp
Bernard Zijlstra
06 833 964 79