Uitslag stemming sociaal plan Paques

Jullie hebben gestemd over het onderhandelingsresultaat dat bereikt is met jullie werkgever. Lees hier de uitslag.

Uitslag stemming 

Naar aanleiding van het resultaat bij Paques is gevraagd te laten weten wat je ervan vindt en je stem uit te brengen. De uitslag is als volgt:

  • 86% is vóór het onderhandelingsresultaat
  • 14% is tegen het onderhandelingsresultaat
  • 0% onthoudingen

De uitslag is duidelijk, de CNV-leden zijn in ruime meerderheid VOOR. Alle CNV-leden hebben gestemd waarmee de uitslag ook volledig representatief is. Bij FNV heeft ook een grote meerderheid voor gestemd. Dank voor jullie stem en bedankt ook voor je komst naar de ledenvergaderingen op 26 maart 2024.

Vervolg

We hebben aan Paques laten weten dat jullie hebben ingestemd met het Sociaal Plan. Het Sociaal Plan is na ondertekening definitief. De looptijd van het Sociaal Plan is zoals jullie weten 6 maanden en zal ingaan na ondertekening. Na 5 maanden evalueren we het Sociaal Plan en wordt besproken of een eventuele verlenging aan de orde is.

Na ondertekening van het Sociaal Plan ontvangen jullie de ondertekende versie.

Mocht je nog vragen hebben, of behoefte hebben aan overleg, dan hoor ik het graag. Raak je helaas boventallig, dan hoor ik ook dat graag. Het is belangrijk dat we als CNV met je meekijken in die situatie! We hopen dat er snel duidelijkheid komt voor werknemers van Paques.

Tristan Westra
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 4845 6854
E: t.westra@cnvvakmensen.nl