Uitnodiging regionale bijeenkomst 18 februari

Zoals bekend is, is vrijdag 1 februari jongstleden een akkoord gesloten voor de nieuwe cao Metalektro. Dit akkoord is uiteindelijk tot stand gekomen dankzij een langdurig actietraject. In totaal is er acht maanden lang actie gevoerd, maar uiteindelijk dus toch een akkoord.
Jij bent één van de stakers, die er voor gezorgd hebben dat dit akkoord tot stand is gekomen. Dank daarvoor!

De komende weken ga ik dit akkoord in diverse bedrijven toelichten aan de leden. Vaak samen met mijn collega’s van FNV Metaal. De acties waren immers ook in gezamenlijkheid.
Maar ik wil graag met zoveel mogelijk leden het akkoord bespreken. Ook met jou dus. Het kan zijn dat inmiddels op jouw bedrijf een toelichtende bijeenkomst is gehouden.

Maar jij bent hoe dan ook welkom op een te houden regionale bijeenkomst waar ik het principeakkoord met de aanwezigen wil bespreken.

De stemming over het akkoord gebeurt schriftelijk, maar het is zeker goed om het akkoord met elkaar te bespreken.

Daarom bij deze de uitnodiging voor een regionale bijeenkomst:

Datum:      maandag 18 februari 2019
Tijd:           19.30 tot uiterlijk 21.30 uur
Locatie:     De Rustburcht, Strevelsweg 744 te Rotterdam

Bij deze brief stuur ik als bijlage de complete tekst van het principeakkoord mee. Tijdens de bijeenkomst zijn er ook cao-kranten aanwezig die jij mee kunt nemen voor jezelf en voor je collega’s. Neem ook gerust een collega mee!

Tijdens acties is het goed elkaar te zien en te spreken, maar nu er een akkoord is, is het zeker zo goed elkaar te ontmoeten!

Ik hoop ook jou maandagavond de 18e te mogen ontmoeten.

CNV Vakmensen
Piet Verburg, bestuurder
p.verburg@cnvvakmensen.nl

 

 

Downloads