Breng alsnog je stem uit over de Grafimedia cao!

Twee weken geleden hebben we jullie gevraagd te stemmen over het eindbod van werkgevers voor de nieuwe Grafimedia cao. Helaas hebben maar erg weinig leden gereageerd. Daarom hebben we besloten de stemming te verlengen. We vragen alle leden die dat nog niet hebben gedaan om alsnog hun stem uit te brengen!

De stemmen staken
Vorige week liep de stemmingsronde af. Uiteindelijk zijn er nagenoeg even veel stemmen voor als tegen het eindbod binnengekomen. Helaas heeft slechts zo’n 5% van de leden hun stem uitgebracht. Dat vinden we te weinig om zo’n belangrijke beslissing – wel of niet een nieuwe cao – op te baseren. Daarom vragen we alle leden die nog niet hebben gestemd om dat alsnog te doen.

Maak gebruik van je stemrecht!
In bijlage 1 kun je het eindbod van werkgevers nog eens nalezen. Het loonbod is weliswaar wat mager, maar er zijn wel goede afspraken gemaakt over o.a. een ouderenregeling (eerder met pensioen), over het minimumloon van een 21-jarige als ondergrens voor iedereen en over 5 mei als vrije dag. Er staat dus veel op het spel. Maak daarom nu gebruik van je stemrecht: klik hier om alsnog digitaal te stemmen. Wil je liever met een stemformulier stemmen, dan kun je gebruikmaken van bijlage 2 (stemformulier) en deze ingevuld en ondertekend terugsturen aan het secretariaat.  Stemmen kan nog tot 1 februari 2021.

Jouw stem kan de doorslag geven!
Het gaat over jouw arbeidsvoorwaarden dus het laatste woord is natuurlijk aan jou. Iedere stem telt. Als een meerderheid van de leden tegen stemt, zullen we in actie moeten komen. Dat zal absoluut niet makkelijk zijn, maar is de enige optie. We gaan er dan ook van uit dat als je tegen stemt, we daarbij op jouw hulp kunnen rekenen.

Bel met je onderhandelaar
Mocht je nog twijfelen, of vragen hebben, neem dan contact op met onderhandelaar Peter Bloemendaal: 06 2047 1887. Op maandag 25 januari (tussen 13:00 en 16:00) en op dinsdag 26 januari (tussen 19:00 en 21:00) is er een speciaal telefonisch spreekuur. Je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen: p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl.

Downloads