Al het nieuws

Cao-onderhandelingen Synthos gestart

Onlangs hebben de leden zich uitgesproken over de in te dienen cao-voorstellen door CNV Vakmensen. De cao-voorstellenbrief is op 25 april 2022 al gedeeld met jullie werkgever.

Cao-onderhandelingen

CNV Vakmensen wil graag aan de cao-tafel tot goede afspraken komen en wij hebben ook de overtuiging dat onze cao-voorstellen reëel zijn. Tijdens de eerste onderhandelingsronde is er verkend hoe beide partijen erin staan en wat de verschillende zienswijze is.

Over één ding waren we het zeker eens, het bedrijf draait recordomzetten die niet eerder zijn behaald, ook de cao-onderhandelaars van jullie werkgever erkennen dit en geven aan dat de resultaten super positief zijn. De huidige omzetten hebben jullie de afgelopen twee jaar zelfs met een minimale bezetting bereikt.

Toekomst

Jullie werkgever geeft aan dat in het eerste kwartaal van dit jaar (Q1) weer goede omzetten zijn gedraaid, ook in april en mei ziet dit er goed uit. Als vakbonden weten wij namens wie we spreken en wat het mandaat is dat wij van onze leden hebben gekregen. Vooral in de huidige tijden met de enorm gestegen inflatie aan de ene kant, maar ook en vooral de record omzetten van jullie werkgever. Is het van belang dat jullie werkgever ook de erkenning en waardering geeft voor deze enorm positieve resultaten die jullie met z’n allen hebben bereikt.

Jullie zijn het heden en de toekomst van dit bedrijf!

Cao-overleg op 18 mei 2022

Op 18 mei 2022 vind de tweede cao-onderhandeling bijeenkomst plaats, op 30 mei 2022 staat de derde bijeenkomst gepland.

CNV Vakmensen hoopt zoals altijd snel goede afspraken te kunnen maken middels een prettig en constructief overleg met jullie werkgever. Wij vertrouwen, mede gelet op de huidige recordomzetten, een mooi cao resultaat te behalen dat blijk geeft van waardering voor jullie inzet.

Leden werven leden

De inzet van CNV Vakmensen aan de cao-tafel laat zien dat lid zijn loont. Zorg dat deze nieuwsbrief ook bij de collega's terechtkomt die nog geen lid zijn en zorg dat zij of hij ook lid wordt. Ook voor jou zit er dan een leuk voordeel aan. Klik hier voor informatie op onze website.

Reageren op deze nieuwsbrief? Stuur een mailtje aan: a.huizinga@cnvvakmensen.nl.

Namens de cao-delegatie Sascha van Etten (CNV kaderlid),

Arjan Huizinga                                
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 32
E  a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error