Teleurstelling na eerste voorstel nieuwe cao ViskoTeepak

Op 5 maart 2024 hebben we met de directie van ViskoTeepak om tafel gezeten voor de eerste onderhandelingsronde voor een nieuwe cao.

Helaas moeten we concluderen dat jullie wensen en onze eisen mijlenver van het voorstel van ViskoTeepak afliggen. De directie heeft een mandaat gekregen uit Finland en dat was het dan. Een verder gesprek over waarom keuzes gemaakt worden en waar we met elkaar heen willen, was niet echt mogelijk. Het was dan ook een kort gesprek. 

Huiswerk 

De directie gaf aan dat er nog op een aantal punten huiswerk moest worden gedaan. Wij hebben aangegeven graag een volgende keer in gesprek te gaan als dat huiswerk af is. Ook hebben wij met klem verzocht dat er echt meer mandaat moet komen uit Finland, anders wordt het heel erg moeilijk om er met elkaar uit te komen. Wij willen graag een mooi resultaat wat we positief aan jullie voor kunnen leggen. Op deze manier gaat dat niet lukken.

Volgende ronde

De volgende onderhandelingsronde vindt plaats op 26 maart 2024. Wij houden jullie op de hoogte. 

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Jan Kampherbeek
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-51 60 20 22 / j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl

Stijn Duursma
Bestuurder CNV Vakmensen 
M: 06 81 91 95 55 / s.duursma@cnvvakmensen.nl