Sabic, heb oog voor je medewerkers. Voorkom een staking!

Na vijf onderhandelingsronden komen we niet verder dan 4,1%. Dat is echt veel te weinig! We gaan een oproep doen aan het management dat dit echt niet kan. Dit doen we namens en voor jullie en kunnen dit dus ook niet zonder jullie. Lees hier hoe jij dit kunt steunen!

De oproep: Directie, bied de vakbonden perspectief!

Medewerkers van Sabic IP en SHPP zetten zich dag in, dag uit 100% in voor dit mooie bedrijf. Dat willen ze graag blijven doen. Maar niet door er zelf slechter van te worden.

De gemiddelde loonsverhoging in de chemie is 6,4% volgens de CAO info van de AWVN editie 23 februari 2023. Uitgaande van dit percentage gaan jullie mensen er nog hard op achteruit. Na vijf onderhandelingsronden komen jullie niet verder dan 4,1%. Dat is echt veel te weinig! 
Ja, we weten dat de marktomstandigheden beter kunnen. Maar dat geldt ook voor de andere bedrijven in de sector chemie, die hun mensen wel op hun waarde belonen.

Management van Sabic IP en SHPP : Ga weer met ons om tafel, bied ons en je mensen perspectief. Maak de weg vrij om daadwerkelijk met elkaar aan de slag te gaan.
Wie stopt met onderhandelen, moedigt zijn mensen aan te stoppen met werken. Zo ver hoeft het niet te komen. Directie, heb oog voor je mensen en kom over de brug.

Onze oproep aan jullie

Wij vragen jullie om onze oproep aan het management te ondersteunen door op de link hieronder te klikken en te ondertekenen met je e-mailadres! Wij laten Sabic weten hoeveel medewerkers onze oproep ondersteund hebben. Wij delen geen namen of mailadressen met Sabic. 

Steun onze oproep en vul in!

Maak je collega lid

Hoe meer leden CNV Vakmensen bij Sabic heeft, des te meer kunnen we ons geluid laten horen. We vragen jullie steun voor ons constructief vakbondsgeluid. Dat geeft een beter het resultaat voor iedereen die hier werkt. Maak je collega lid die dat nog niet is. Voor elk nieuw lid die jij inschrijft ontvang jij een cadeaubon ter waarde van €20.-. en jouw collega is de eerste 6 maanden lid voor totaal maar €20,23. Ga naar de actiepagina  

Op de werkvloer

Volgende week kun je op de werkvloer pamfletten tegenkomen met deze inhoud. Zie bijlage. Jullie krijgen deze als eerste te zien maar stuur gerust door aan je collega's!

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error