Definitieve voorstelbrief Sabic IP te Bergen op Zoom laat nog op zich wachten

Ook niet-leden hebben ditmaal inbreng in voorstellen voor CAO overleg.

Nieuwe onderhandelingen

Maandag 13 november zullen opnieuw onderhandelingen plaatsvinden voor een nieuwe cao.

Komende week wordt een pamflet verspreid binnen Sabic. In dit pamflet vestigen we de aandacht op onze bond en onze rol bij de CAO onderhandelingen.

Tevens geven we ook niet-leden de gelegenheid aan te geven welke punten zij belangrijk vinden, om onder de aandacht te brengen tijdens de komende onderhandelingen. We willen zo nagaan of er nieuwe standpunten en inzichten onder de werknemers van Sabic naar voren komen.

Het is niet de bedoeling dat niet-leden voortaan even veel invloed krijgen op de cao onderhandelingen dan leden. Het op deze wijze ophalen van het net is dan ook een eenmalige actie.

Als lid kun je nu al via p.vlaming@cnvvakmensen.nl kenbaar maken wat je belangrijk vindt. Natuurlijk kun je ook een van de kaderledenleden aanspreken.

Voorstellenbrief 10 november

Vanaf vrijdag 10 november is de voorstellenbrief beschikbaar. Deze wordt dan samengesteld uit de opmerkingen van niet-leden en wensen van jullie als lid. Laat je dus horen op bovenstaand emailadres.

OR verkiezingen

Komende periode vinden meerdere OR verkiezingen bij Sabic plaats. Wij kunnen niet inzien wie van de leden bij welk bedrijfsonderdeel werkzaam is. Hierbij het verzoek dat kenbaar te maken. Ook dat kan via bovenstaand emailadres. Graag naam en waar je werkzaam bent vermelden.  

Voor alle duidelijkheid, vrijdag 10 november 2023 sturen we jullie de voorstelbrief toe. Het is nu aan jullie hoe die eruit zal zien.     

Mede namens Werner Van Nijnatten, Ton Van Heereveld, Manus Bolders en Edwin Van der Ent, 

Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5329 5256
E p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error