OWASE: Het onderhandelingsresultaat van het nieuwe pensioenstelsel

Op 28 maart jongstleden heb je van ons een nieuwsbrief ontvangen, waarin we je hebben geïnformeerd over de gesprekken die de vakbonden FNV, CNV en CGMV met de werkgever hebben gevoerd om ervoor te zorgen dat het oude pensioen goed terecht komt in het nieuwe pensioenstelsel. We hebben toen aangegeven dat er een onderhandelingsresultaat is bereikt, waarbij we kunnen zeggen dat dit het maximaal haalbare resultaat is. We willen dit onderhandelingsresultaat positief aan jullie voorleggen omdat jullie als vakbondslid stemrecht hebben hierover.

Op 16, 17 en 22 april jongstleden zijn er in de evenementenhal in Hardenberg bijeenkomsten gehouden om het onderhandelingsresultaat toe te lichten.
Voor deze bijeenkomst zijn jullie uitgenodigd en hopelijk hebben jullie op deze bijeenkomsten alle informatie gekregen, je vragen kunnen stellen om een stem uit te kunnen brengen. Bijgaand treffen jullie de gehouden presentatie en ook het onderhandelingsresultaat aan. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact op.

We willen het onderhandelingsresultaat positief aan jullie voorleggen en verzoeken jullie aan te geven of je hiermee wel of niet akkoord gaat. Dit kan tot en met uiterlijk 6 mei aanstaande.

HOE STEM JE?

CNV legt het onderhandelingsresultaat nu ter stemming aan de leden voor. CNV adviseert haar leden om voor te stemmen. Alleen leden kunnen een geldige stem uitbrengen. Je kunt als lid digitaal je stem uitbrengen. Om te stemmen ontvang je een aparte nieuwsbrief. Houd je mailbox dus in de gaten!

Laat je stem horen en breng uiterlijk 6 mei 2024,12.00 uur, jouw stem uit. Stemmen die daarna binnenkomen, tellen niet mee in de uitslag.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven. Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Gerard van Dijk
Bestuurder CNV
M: 06 2060 1819
E: g.vandijk@cnv.nl

Downloads