Cao OWASE

Looptijd: -

OWASE is een werkgeversvereniging. De cao geldt voor bedrijven die zijn betrokken in of gelieerd aan de verwerking van kunststoffen: Wavin, Romit, Future Pipe Industries, Future Pipe, Schoeller Allibert, Sphere Nederland, Combipac, Stichting BONO, Wadinko, Dion en Sima Kunststoffen. In de cao OWASE staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Wat speelt er in de cao?

Op dit moment is het cao-traject bezig. Belangrijk bij de onderhandelingen is een studie naar MDIEU en RVU bepalingen. Hierin wordt onderzocht of het mogelijk is om eerder uit te stromen bij zware beroepen en worden maatregelen gericht op duurzame inzetbaarheid onderzocht.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Gerard van Dijk
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte