Voortgang cao-onderhandelingen Fresenius

Afgelopen maandag 26 februari vond de eerste cao-onderhandelingsronde met jullie werkgever plaats. De gesprekken waren constructief en efficiënt. Desalniettemin zijn we er nog lang niet: de overeengekomen afspraken zijn nog niet voldoende om te constateren dat er een onderhandelingsresultaat is.

Daarom zullen we komende maandag 4 maart de gesprekken hervatten.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de voortgang en zullen we blijven streven naar een uitkomst die recht doet aan jullie belangen. We zijn ons bewust van de uitdagingen waar jullie dagelijks mee te maken hebben en we zullen ons inzetten om tot een eerlijke en bevredigende oplossing te komen.

We willen jullie bedanken voor jullie geduld en steun tot dusver. Jullie inzet en betrokkenheid zijn essentieel in dit proces!
 
Mochten jullie in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen staan we sterker en we blijven ons inzetten voor jullie belangen.

Cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Ga hier naar jouw cao-pagina

Kaderlid worden?

Heb je daar interesse in? Laat het mij dan weten, dan bespreek ik graag met je wat het allemaal betekent om kaderlid te zijn.

Tristan Westra
bestuurder CNV Vakmensen
M: + 31 6 4845 6854
t.westra@cnvvakmensen.nl

Stijn Duursma
bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 8191 9555
s.duursma@cnvvakmensen.nl 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error