Nieuwe cao Fresenius, uitnodiging ledenvergadering 10 januari

Graag wil ik jullie uitnodigen voor de ledenvergadering voor de nieuwe cao Fresenius. Zoals jullie weten loopt de huidige cao op 1 april 2024 af. Het is belangrijk om jullie wensen en opmerkingen te horen voordat we de onderhandelingen met de directie aangaan.

Ledenvergadering

Samen met FNV hebben we een ledenvergadering ingepland, deze zal plaatsvinden op:
Datum:               woensdag 10 januari 2024
Tijd:                    11.00 en 19.30 uur
Locatie:              Vakbondshuis FNV Emmen
Adres:                De Bukakkers 12, 7811 KZ Emmen

Helaas kan ik niet bij het overleg om 11.00 uur aanwezig zijn, maar ik ben er wel om 19.30 uur. Uiteraard zijn jullie op beide momenten welkom, maar wil je mij spreken dan zie ik je graag bij het overleg om 19.30 uur.

Tijdens dit overleg horen we graag jullie ideeën over de nieuwe cao. Het is van groot belang dat we samenwerken om ervoor te zorgen dat jullie belangen op de juiste manier vertegenwoordigd worden. Jullie input is belangrijk voor ons! We zullen jullie bijpraten over de inflatie, de inzet van CNV voor 2024 en ik zal zelf ook ideeën voor de nieuwe cao met jullie delen.
Graag zie ik jullie de 10e! Wil je alvast contact hebben over de cao, of ben je bijvoorbeeld verhinderd, laat het mij weten! Je kunt mij bellen, appen, mailen, dat maakt niet uit.

Kaderlid worden?

Namens FNV zal er een nieuwe bestuurder zijn, Edwin Martirosian. Samen met Hendrik Alting vormt hij namens FNV de onderhandelingsdelegatie.

Namens CNV zal ik de onderhandelingen voeren. Uiteraard is er ruimte om als CNV-lid dat samen met mij te doen. Heb je daar interesse in? Laat het mij dan weten, dan bespreek ik graag met je wat het allemaal betekent om kaderlid te zijn.

Tristan Westra, bestuurder CNV Vakmensen
06 4845 6854 / t.westra@cnvvakmensen.nl