Update eerste cao-overleg DSM-Firmenich

De cao-onderhandelingen voor een nieuwe DSM-Firmenich cao zijn afgelopen dinsdag in Oirschot begonnen. De vakbonden hebben bij de aftrap hun voorstellenbrieven gepresenteerd. DSM-Firmenich heeft op de voorstellen gereageerd en haar standpunten duidelijk gemaakt.

We kunnen nog niet veel over de inhoud van de gesprekken vertellen aangezien het de eerste ronde is. Wij hebben onze standpunten duidelijk gemaakt aan de werkgever, zoals verwoord in de voorstellenbrief van CNV die je in de vorige nieuwsbrief hebt ontvangen.  

Positief gevoel
Wel kunnen we melden dat we met een goed gevoel terug kunnen kijken op de eerste onderhandelingsronde. De verhoudingen waren goed en er ligt een goede basis voor verdere gesprekken maandag aanstaande. Ons doel was en is om voor het verlopen van de huidige cao (30 september) weer een nieuwe goed cao te hebben. In de bijlage vinden jullie de gezamenlijke communicatie van vakbonden en DSM-Firmenich.

Vragen?
We houden je natuurlijk op de hoogte. Mocht je vragen of opmerkingen hebben? Laat het dan weten. Dat kan via mail of via jouw cao-pagina.

Mede namens delegatielid Roland Bezemer.

Ed Leunissen
Bestuurder CNV Vakmensen
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl
M: 06-29023284

Downloads

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error