Uitslag stemming cao Chemours

Jullie hebben van je laten horen en de uitslag van de stemming is duidelijk; jullie zijn niet tevreden over het behaalde onderhandelingsresultaat.

Uitslag stemming

De leden van CNV hebben in grote meerderheid (± 80%) tegen het behaalde onderhandelingsresultaat van 27 mei gestemd. Ook de leden van FNV hebben tegen gestemd. Daarmee hebben jullie een duidelijke boodschap afgegeven over wat jullie van dit onderhandelingsresultaat vinden.

Versoberingen

Eén van de redenen van tegen stemmen zijn jullie zorgen om de werkgroep voor aanpassing van de seniorendagen. Jullie zien liever een beter ouderenbeleid of andere vorm van duurzame inzetbaarheid in plaats van een (eventuele) toekomstige versobering.
Ook op de loonparagraaf kregen wij de nodige op- en aanmerkingen. Wel kiezen jullie massaal (wederom 80%) voor verrekening met de teamdoelen als de CPI-regeling wordt gehandhaafd.

Hoe nu verder

We hebben de uitslag van de stemming met Chemours gedeeld en wachten een reactie af. Het is afhankelijk van de reactie van jullie werkgever hoe we nu verder gaan.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Mede namens de kaderleden,

Soula Voultsidis en Henk van Spankeren

en

Jelmer Hoogland
Vakbondsbestuurder
j.hoogland@cnvvakmensen.nl

Heb jij vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error