Onderhandelingsresultaat cao Chemours

Op vrijdagmiddag 4 oktober is er een onderhandelingsresultaat bereikt over de cao Chemours.
Nadat leden het eindbod hadden verworpen, heeft CNV Vakmensen jouw werkgever een ultimatum gesteld. Jouw werkgever heeft geen aanleiding gezien om voor het verstrijken van het ultimatum tegemoet te komen aan de in het ultimatum gestelde eisen.

Dit betekende dat CNV Vakmensen het recht had om na woensdagmiddag 2 oktober 12.00 uur over te gaan tot het voeren van acties. Op donderdag 3 oktober heeft CNV Vakmensen zich aangesloten bij de acties van FNV, die al gaande waren. Op vrijdagmiddag 4 oktober is er een onderhandelingsresultaat tot stand gekomen (zie bijlage).

De acties gevoerd door CNV Vakmensen worden vanaf die dag opgeschort in afwachting van de uitkomst van de ledenraadpleging.

Leden van CNV Vakmensen worden in de gelegenheid gesteld om digitaal hun stem uit te brengen over de inhoud van het onderhandelingsresultaat.

Klik hier om uw stem uit te brengen.

Degene die deze nieuwsbrief per post ontvangen kunnen inloggen via de nieuwsbrief op onze site: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/chemie-en-energie/cao-chemours

Jouw stemverklaring dient uiterlijk zondag 13 oktober 24.00 uur in ons bezit te zijn.


Langs deze weg wil ik alle CNV-leden bedanken voor hun betrokkenheid en inzet om te komen tot een acceptabel cao-resultaat.

 

Namens de CNV-delegatie
Soula Voultsidis
Henk van Spankeren
Arjan Huizinga, bestuurder

Downloads