Start cao-onderhandelingen BMI

8 maart 2024 starten we met de cao-onderhandelingen voor de nieuwe CAO BMI 2024. In een drietal ledenvergaderingen met leden van CNV en FNV hebben we input bij jullie opgehaald over wat jullie willen wijzigen in de cao voor 2024.

Voorstellenbrief verstuurd aan de werkgever

De voorstellenbrief is gemaakt op basis van jullie ideeën, wensen en input en speerpunten uit het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV en is terug te vinden in de bijlage. Dit is belangrijk, omdat we zo precies weten wat er speelt onder de werknemers.

Eerste cao-overleg 8 maart

Op 8 maart 2024 vindt de eerste overlegronde plaats met de werkgever over de nieuwe cao. Namens CNV Vakmensen zal Klaas Banga als kaderlid aanhaken bij dit cao-overleg.

Heb je nog vragen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Het hele cao-traject is ook te volgen op de cao-pagina. Hier kun je meepraten over de cao, of je vragen stellen. Ga naar de cao-pagina Cao BMI | CNV Vakmensen - Chemie en Energie | CNV Vakmensen

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld BMI in.

Martin van Eerde
Bestuurder CNV Vakmensen
M: m.vaneerde@cnvvakmensen.nl
E: 06 8191 9564

Downloads