Aftrap onderhandelingen cao BMI

Vrijdag 8 maart 2024 hebben we de aftrap gehad van de onderhandelingen voor een nieuwe cao BMI voor 2024 en dit overleg verliep in een positieve sfeer.

Eerste overleg

Deze ronde stond vooral in het teken van het toelichten en het stellen van verhelderende vragen over de voorstellenbrieven van CNV en FNV. Voor de voorstellenbrief van CNV verwijs ik je naar de nieuwsbrief van 1 maart 2024. Verder heeft de directie van BMI ons meegenomen in hoe BMI in 2023 heeft gedraaid en wat hun toekomstverwachtingen zijn voor 2024/2025. 

We hebben nog geen cao-voorstellenbrief ontvangen van de werkgever. De werkgever heeft toegezegd dit tijdig voor het volgende overleg aan ons te zullen sturen.

Volgend overleg

Het volgende cao-overleg staat gepland voor vrijdag 22 maart 2024.

Heb je nog vragen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Het hele cao-traject is ook te volgen op de cao-pagina. Hier kun je meepraten over de cao, of je vragen stellen. Ga naar de cao-pagina Cao BMI | CNV Vakmensen - Chemie en Energie | CNV Vakmensen.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld BMI in.

Martin van Eerde
Bestuurder CNV Vakmensen
M: m.vaneerde@cnvvakmensen.nl
E: 06 8191 9564