Stem over eindbod AnQore

8,25% voor een periode van 15 maanden. Dat is het bod dat AnQore op tafel heeft gelegd. Omdat het bedrijf aangeeft niet meer te kunnen bieden, is het een eindbod van de werkgever dat we je willen voorleggen.

Neutraal

AnQore geeft aan dat het niet verder kan gaan dan dit bod. Dat laat de financiële situatie van het bedrijf niet toe. Een financieel expert van de vakbonden heeft inzage in de boeken gekregen en die bevestigd dat de financiële situatie van het bedrijf er niet rooskleurig uitziet. Daarom leggen we het eindbod niet negatief maar NEUTRAAL aan je voor.

Reiskosten

In het eindbod is niet alleen een loonsverhoging opgenomen van 8,25% voor de periode 1 juli 2023 tot 1 oktober 2024, maar ook andere punten. Zo gaat de reiskostenvergoeding omhoog van 13 naar 21 cent en wordt de mogelijkheid om verlof te sparen verruimd. Daardoor kunnen medewerkers nu maximaal 250 dagen sparen (verlofspaarpot en rekening courant samen). Daarnaast is het sociaal plan verlengd naar 1 oktober 2025.

De precieze voorstellen kun je in de bijlage vinden.

Uitnodiging

Jij en je collega’s hebben uiteindelijk het laatste woord en kunnen stemmen over het eindbod. Daarom willen we je uitnodigen voor een ledenbijeenkomst om tekst en uitleg te geven over het bod.

Wanneer: Maandag 3 juli
Tijdstip: 13.00 uur tot 14.00 uur
Waar: coka 4 Anqore Geleen

Hoe stem je?

Stemmen doen we terplekken bij de bijeenkomst. We hopen jou en de overige CNV leden maandag 3 juli te kunnen bijpraten in Geleen. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je me ook via een mail laten weten wat jij van het eindbod vindt. Bellen mag natuurlijk ook.

Jouw cao-online

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het dan horen. Dat kan via de mail of via jouw cao-pagina.

Mede namens delegatielid Bert Voncken.
Ed Leunissen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 0629023284
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl

 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error