Iddink Learning Materials - 23 januari informatiebijeenkomst CNV in de kantine

Onlangs is CNV Vakmensen geïnformeerd over een voorgenomen reorganisatie door jouw werkgever, Iddink Learning Materials BV, de leermiddelen distributie-tak van Iddink. De ondernemingsraad is inmiddels geïnformeerd en op 30 januari 2024 bespreekt CNV Vakmensen met werkgever dit voornemen en de te nemen stappen. Ook zijn wij in overleg met de ondernemingsraad.

Een reorganisatie op je werk brengt grote veranderingen met zich mee. Voor het bedrijf, voor je werkgever, maar vooral voor jou als werknemer. Worden er banen opgezegd? Wat gebeurt er met mijn functie? En hoe lang gaat dit traject duren? Dit zijn allen vragen die CNV Vakmensen bespreekbaar gaat maken met werkgever met als doel te komen tot goede afspraken en indien nodig een goed sociaal vangnet ten gunste van de werknemers.

Meer achtergrondinformatie over reorganisaties tref je op deze CNV pagina: Grote veranderingen op je werk bij een reorganisatie | CNV - Thema's |

Op 23 januari ben ik tussen 12.00 en 13.00 uur in jullie kantine en zal ik informatie geven over de rol van CNV bij deze reorganisatie en kan je ook je vragen stellen. Als er afspraken zijn gemaakt zijn over het sociaal plan, zal dit aan leden worden voorgelegd.

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5160 1998
E: w.kruithof@cnvvakmensen.nl