Verzekeraars - update tweede cao-overleg

Tijdens het tweede cao-overleg voor een nieuwe cao voor het Verzekeringsbedrijf hebben werkgevers en vakorganisaties op 11 oktober de inzetbrieven met elkaar besproken. Uiteraard onder voorbehoud om tijdens de onderhandelingen de inzet te kunnen wijzigen en/of aan te vullen.

Naast de inzetbrieven is ook het pensioen opnieuw besproken naar aanleiding van een eerste voorzet van de werkgevers. Dit onderwerp blijft de komende cao-overleggen op de agenda staan.

Vervolg

Het eerstvolgende overleg staat gepland voor 1 november, dan komen de cao-partijen voor de derde keer bij elkaar. Bij dit overleg sluit ook Jan Geerlings, werkzaam bij Unive en CNV lid aan. Bijgevoegd zijn de inzetbrieven van het CNV, de Unie, FNV en het verbond van verzekeraars,

Cao-online

Het hele cao-traject is online te volgen op de cao-pagina. Je kunt daar terecht met je vragen of opmerkingen en alle stappen in het cao-traject zijn op de voet te volgen. Ook je collega die (nog) geen lid is kan daar meepraten en meedoen!

Maak je collega lid

Hoe meer leden hoe groter jouw invloed op het eindresultaat. Maak jij nu je collega lid dan ontvang jij een cadeaubon t.w.v. € 20,- per nieuw geworven lid. De werkgever betaalt het eerste jaar de helft van de contributie. En bij CNV Vakmensen betaal je de eerste 6 maanden in totaal maar € 20,23, dus jouw collega daar de helft van! Ga hier naar de actie-site

Als je vragen hebt dan kun je ze op de cao-pagina plaatsen of stuur mij een e-mail.

Andre Mulder
Bestuurder CNV Vakmensen
a.mulder@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error