Overleg cao The Learning Network komt eraan

Op 31 december a.s. verstrijkt de looptijd van de cao voor de medewerkers van The Learning Network. Heb jij cao-voorstellen die we in de onderhandelingen kunnen betrekken?

Eerste cao-overleg is begin januari 2024:

In die brief komen gebruikelijke onderwerpen aan de orde. Dan moet je denken aan loonontwikkeling, werkzekerheid, generatiepact en een bijdrage voor de ontwikkeling van de medewerkers. Tijdens zo'n eerste cao-overleg leggen we onze voorstellen aan de werkgevers voor. Dat doen werkgevers van hun kant ook en zo gaat het cao-overleg van start.

Leden  hebben invloed!

We gaan er van uit dat de medewerkers in dit bedrijf ook zelf voorstellen hebben om de huidige cao te wijzigen. En daar is deze nieuwsbrief voor bedoeld. Wat wil jij in de (collectieve) arbeidsvoorwaardenregeling gewijzigd zien, wat ontbreekt of zou er juist uit kunnen?

Je kan ons voor 21 december a.s. laten weten welke onderwerpen voor jou en jouw collega's van belang zijn. Ga naar de cao-pagina en deel jouw ideeën voor de nieuwe cao. Vraag al je collega's dat ook te doen en stem ook op ideeën van anderen die jij goed vind. Jouw cao-pagina. Of stuur een mailtje aan Arie Kasper, waarnemend CNV onderhandelaar voor dit bedrijf. Zijn gegevens staan hieronder.

Invloed:

De cao is voor alle medewerkers in het bedrijf, maar jij kan daar als lid van CNV Vakmensen rechtstreeks invloed op uitoefenen. Laat die mogelijkheid niet voorbij gaan! Voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap kan je ook bij jouw CNV onderhandelaar terecht.

Arie Kasper
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 13 20 84 02
E a.kasper@cnvvakmensen.nl


Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error