Cao overleg bij The Learning Network gaat van start

Het cao overleg met de directie van The Learning Network gaat dinsdag 12 maart a.s. van start. Dan gaan vakbonden en werkgever de wederzijdse cao-voorstellen nader toelichten en kan de onderhandeling starten

Voorstellen van CNV Vakmensen

Tijdens twee goed bezochte sessies hebben we met leden en niet-leden de voorstellenbrief samengesteld. De voorstellen hebben daarmee een breed draagvlak en dat is voor ons een prima vertrekpunt om de onderhandelingen in te gaan. Zoals bekend doen we dat in nauwe samenwerking met vakorganisatie CGMV. De voorstellenbrief van CNV Vakmensen is hier bij gevoegd.

Voorstellen van uw werkgever

De voorstellen van jouw werkgever hebben we ondertussen ook ontvangen. We zien al wat overeenkomsten maar ook behoorlijke verschillen. We voegen daarom ook deze voorstellen-brief hierbij zodat jezelf kunt kijken waaraan de werkgever denkt voor een nieuwe cao. We houden je op de hoogte van het verloop van de onderhandelingen.

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap kan je bij Eileen Weisz terecht. En als je goed geïnformeerd wilt zijn, kan je ook de cao-pagina bezoeken. Je kunt daar het hele cao-traject volgen, meepraten en je vragen stellen.Ga hier naar jouw cao-pagina

Krijg je deze nieuwsbrief per post? Dan hebben wij geen emailadres van jou. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief liever digitaal (en dus sneller) ontvangen? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/en pas hier je gegevens aan. 

Eileen Weisz
bestuurder CNV Vakmensen
M.: +31 6 2886 6513
e.weisz@cnvvakmensen.nl

 

Downloads