Laat je arbeidsovereenkomst controleren

Ga jij een contract tekenen bij een nieuwe werkgever? Of twijfel je of jouw huidige arbeidsovereenkomst wel klopt? Het is dan verstandig om je arbeidsovereenkomst laten controleren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onze deskundige juristen helpen je graag met het controleren van jouw arbeidsovereenkomst.

Wat is een arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst is het contract tussen een werkgever en een werknemer. In deze overeenkomst staan alle afspraken over jouw werk vermeld. Denk aan onder andere je werkzaamheden, jouw salaris, de duur van de overeenkomst en het aantal uren per week dat je zult gaan werken.

Vragen over je arbeidsovereenkomst

Wat houdt mijn concurrentiebeding precies in? Worden mijn overuren eigenlijk wel op de juist manier uitbetaald? Hoe zit het met mijn recht op vakantiedagen? Het zijn zomaar wat vragen die bij je opkomen als je naar de contract of arbeidsovereenkomst kijkt. Welke vraag je ook hebt, het is belangrijk om deze te stellen en je arbeidsovereenkomst te laten controleren.

Controle arbeidsovereenkomst

Als je een contract bij je werkgever tekent, is het van belang dat je precies weet waar je voor tekent. Wat zijn je rechten en plichten? En zijn de afspraken wel conform de wet- en regelgeving? Je doet er goed aan om nooit zomaar te tekenen. Laat daarom altijd je arbeidsovereenkomst controleren. Heb je vragen over je contract bij je huidige werkgever, ook van kun je bij CNV Vakmensen terecht voor een gratis check.

Vul het formulier in

Word lid van CNV

Tijdelijke actie: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden

Laat je arbeidsovereenkomst controleren

Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None