Al het nieuws

Wat wil jij geregeld zien in de cao Vlakglas?

Binnenkort starten de cao onderhandelingen voor een nieuwe cao vlakglas. CNV Vakmensen hoort graag van jou wat jij belangrijk vindt om in de cao te regelen. Wij nemen deze dingen dan mee naar de onderhandelingen.

Onderhandelingen
De cao onderhandelingen vlakglas zullen op 9 november beginnen. CNV Vakmensen zal dan cao voorstellen doen, dat zijn zaken waarvan CNV Vakmensen graag ziet dat die in de cao opgenomen worden. Denk aan loonsverhoging, een regeling om eerder te stoppen met werken, een regeling om er voor te zorgen dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen.
Wat wil jij in de cao geregeld zien?
Er zijn veel zaken die CNV Vakmensen kan voorstellen in de cao voorstellen. Hoe moeten volgens jou de cao voorstellen eruit zien? Hoeveel loonsverhoging moeten wij vragen? Welke andere zaken moeten wij voorstellen? Laat het ons weten!
Digitale ledenbijeenkomst
Op woensdag avond 3 november om 19.30 organiseert CNV Vakmensen een digitale ledenbijeenkomst over de cao voorstellen. Klik HIER om deel te nemen aan de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid om je mening te geven over de cao voorstellen.

We hopen je te zien tijdens de digitale bijeenkomst, uiteraard kun je, jouw mening over de cao voorstellen ook naar mij mailen via a.digiacomorusso@cnvvakmensen.nl

Indien de link naar de bijeenkomst niet werkt kun je in de bijlage een document vinden met de link, deze link kun je in je browser plakken als je wilt deelnemen aan de bijeenkomst.

Agostino Di Giacomo Russo
Bestuurder CNV Vakmensen
T 06 478 26 875

Downloads