Cao Owens Illinois van start: wat wil jij?

Op 31 maart 2024 loopt de huidige cao O-I Netherlands af. Er zullen binnenkort weer cao-onderhandelingen gestart worden om tot aangepaste, gewijzigde en verbeterde arbeidsvoorwaarden te kunnen komen. Aan de hand van een digitale enquête willen we graag weten wat jij echt belangrijk vindt. Vul deze daarom in.

Enquête cao 2024-2025

Om jou in de gelegenheid te stellen je wensen en opvattingen ten aanzien van jouw cao kenbaar te maken, nodigen wij je graag uit deel te nemen aan een korte enquête.
Voor de digitale enquête, klik hier. 
Krijg je de nieuwsbrief per post omdat we geen mailadres van jou hebben, dan vind je deze op de cao-pagina www.cnvvakmensen.nl/caos/ onder de O: Owens Illinois. De enquête staat open tot en met 1 februari 2024.  Een goede weging van jullie belangen wordt daardoor meegenomen in een concept cao-voorstellenbrief.

CNV-kadergroep locatie Maastricht

De CNV-kadergroep is op zoek naar leden voor een nieuw te vormen kadergroep in Maastricht. Als kaderlid word je vrijgesteld van werk, met behoud van salaris en ook worden jouw reiskosten naar de vergaderlocaties vergoed. Neem dit mee in je overweging. In de enquête kun je aangeven of je je wil aansluiten bij de kadergroep. 

Praat mee over de cao

Binnenkort kun je voor meer informatie terecht op de cao-pagina om mee te praten en vragen te stellen over de cao-onderhandelingen. Ga naar de cao-pagina Cao Owens Illinois | CNV Vakmensen

Nieuwe leden

Maak nu je collega, familielid, vriend of kennis lid en ontvang een cadeaubon van €20,-. Het nieuwe lid betaalt €24 voor de eerste 6 maanden. Dit actietarief geldt tot en met 31 maart 2024. Hoe groter we worden, des te beter we kunnen onderhandelen voor jouw arbeidsvoorwaarden. Ga voor meer informatie of aanmelding naar www.cnv-ledenwerven.nl

Ruud Hövelings, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8188 4556 / r.hovelings@cnvvakmensen.nl