Aanpassing loonvraag cao-onderhandelingen ENCI en Mebin

Tijdens het cao-overleg op 3 oktober jl. hebben wij je werkgever laten weten dat wij onze loonvraag aanpassen. Daarbij houden wij rekening met de inflatiestijging van dit moment.

Inmiddels hebben wij je werkgever per brief laten weten dat wij onze loonvraag verhogen naar vanaf 8,5%. Dit kunnen wij doen omdat wij in onze cao-voorstellenbrief hebben opgenomen dat wij ons het recht voorbehouden om vooraf dan wel tijdens de cao-onderhandelingen met nieuwe voorstellen te komen, voorstellen te wijzigen of voorstellen in te trekken.
Deze aanpasging van de loonvraag sluit ook beter aan op het arbeidsvoorwaardenbeleid 2023 van CNV. De overige onderdelen van onze cao-wijzigingsvoorstellen blijven gehandhaafd.

Op 1 november 2022 is de volgende onderhandelingsronde gepland.

Samen sterk

Ondertussen blijft gelden: betere arbeidsvoorwaarden bereik je niet alleen, maar samen. Met meer leden is meer kracht. Maak daarom ook je collega lid van CNV Vakmensen via onderstaande aanmeldingsbon. Samen sterker voor eerlijke arbeidsvoorwaarden bij ENCI en Mebin.

Meepraten over jouw cao?

Wil je reageren of heb je een vraag? Houd de cao-pagina op onze website CNVVakmensen.nl in de gaten. Hier kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao:

cao ENCI | CNV Vakmensen
cao Mebin | CNV Vakmensen

Mede namens cao-delegatielid Ramon van Buuren,

Gerard van Cuijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2313 4089
E  g.vancuijk@cnvvakmensen.nl