Hochwald doet eindbod

Donderdag 3 september hebben we onderhandeld met jullie werkgever over een nieuwe cao. Helaas zijn we er niet uit gekomen. De werkgever heeft een eindbod gedaan.

Zoals jullie via de mededeling in het bedrijf ook hebben kunnen lezen, is het ons niet gelukt om met de directie tot een nieuwe cao te komen. Als onderhandelingsdelegatie vonden we het directievoorstel onvoldoende. We willen ons voorstel, zoals wij dat hebben gedaan om tot een akkoord te komen en het eindbod van de werkgever, met de leden bespreken.

Dit doen we in een viertal ledenvergaderingen op het bedrijf. Hierbij is het zaak om de Corona-maatregelen in acht te nemen. Dat betekent dat er per vergadering 30 leden aanwezig kunnen zijn. Om ervoor te zorgen dat we niet met teveel mensen in de zaal zitten, wordt je verzocht om mij te laten weten of je de ledenvergadering wilt gaan bezoeken. Als er teveel leden zijn voor een bepaalde vergadering dan zullen we de leden, die zich het laatst gemeld hebben voor de bijeenkomst, vragen om één van de andere vergaderingen te bezoeken waar dan nog wel plaats is.

Ledenvergaderingen Hochwald woensdag 23 september in de kantine.
Het is de bedoeling dat je naar de vergadering gaat die voor de dienst waarin jij werkzaam bent is gepland.

Tijden

  • 1e bijeenkomst van 13:00 uur tot 14:00 uur – deze vergadering is voor de leden die late dienst hebben;
  • 2e bijeenkomst van 14:30 uur tot 15:30 uur – deze vergadering is voor de leden die ochtenddienst hebben;
  • 3e vergadering van 16:00 uur tot 17:00 uur – deze vergadering is voor de leden die werkzaam zijn in de dagdienst;
  • 4e vergadering van 20:30 uur tot 21:30 uur – deze vergadering is voor de leden die werkzaam zijn in de nachtdienst.

Wanneer je een van de ledenbijeenkomsten wilt bezoeken geef dit dan door uiterlijk donderdag 17 september door middel van onderstaande link.

Klik hier om je aan te melden voor de ledenbijeenkomst van 23 september 2020.  

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.
Om je stem toch uit te brengen ga dan naar: https://bit.ly/aanmeldingHochwald

Mocht je de vergadering niet kunnen bezoeken omdat er teveel aanmeldingen zijn dan laten we je dit per mail weten. We geven dan ook aan welke vergadering je nog wel kunt bezoeken. Mocht het nodig zijn dan organiseren we nog een extra vergadering.
Je ziet het maar weer, een cao komt er niet zomaar. CNV Vakmensen zijn we samen. Maak je collega daarom lid.

Namens de onderhandelingsdelegatie,
Henk Jongsma, bestuurder zuivel
h.jongsma@cnvvakmensen.nl