Directie Euroma luistert niet. De leden zijn nu aan zet

De directie van Euroma is duidelijk. Ze willen niet meer met ons in gesprek en er komt dus geen verbeterd loonvoorstel. Dat betekent dat jullie als leden aan zet zijn en bepalen of er binnenkort acties volgen.

Hoe gaat het cao-traject nu verder? Jullie hebben als CNV-leden het eindbod in ruime meerderheid afgewezen. Er is dus geen cao. Die cao komt er er ook niet als we verder niets doen.
Om toch een goede cao te krijgen zullen we dus meer druk op de directie moeten zetten. 

Samen met de collega's van het FNV gaan we een z.g.n. driekwartvergadering houden. In die vergadering vragen we de leden om te stemmen over het voeren van acties. 75% van de aanwezige leden moeten dan voor het voeren van acties stemmen voordat we tot acties over kunnen gaan.

Ultimatum

Als leden instemmen dan zullen we een ultimatum aan de directie sturen. In dat ultimatum herhalen we onze eisen. De directie krijgt dan nog minimaal 72 uur om op onze eisen in te gaan. doen ze dat niet dan kunnen we over gaan tot het voeren van acties. 

Welke acties? Dat weten we nog niet, er zijn verschillende mogelijkheden. Dat kunnen we met elkaar bespreken op de ledenvergadering. Een driekwartvergadering is een belangrijke vergadering. Het is dan ook van belang dat er veel leden zijn. Kan je echt niet komen laat het ons dan weten!

Uitnodiging

De uitnodiging voor deze ledenvergadering wordt binnenkort apart verstuurd. Houd je mailbox goed in de gaten.

De cao online 

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga hier naar jouw cao-pagina Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen email adres van jou. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus sneller) ontvangen? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan. 

Auke Wietze Bosma
bestuurder CNV Vakmensen 
M: +31 6 8192 0453
a.bosma@cnvvakmensen.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error