Resultaat stemming cao Bavaria

Inmiddels zijn alle stemmen geteld en verwerkt en is duidelijk dat het onderhandelingsresultaat met een meerderheid aan stemmen is aangenomen. Dit betekent dat de nieuwe cao voor SFB -na goedkeuring van de teksten- getekend kan worden door CNV Vakmensen. De nieuwe cao zal binnenkort terug te vinden zijn op onze site.

Op 3 april 2023 bereikten de onderhandelingsdelegatie van SFB en de delegatie CNV Vakmensen en FNV een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao. Deze is afgesproken voor de periode 01-02-2023 tot 01-04-2024. 
Naar aanleiding van het onderhandelingsresultaat hebben we op donderdag 13 april twee ledenvergaderingen georganiseerd waarin we het resultaat hebben toegelicht. En hopelijk ook de onduidelijkheid die er was, uit de lucht genomen. Daarna hebben we naar alle leden een nieuwsbrief verstuurd waarin iedereen de mogelijkheid had om schriftelijk voor of tegen het onderhandelingsresultaat te stemmen. 
Ook de directie van SFB wordt vandaag geïnformeerd over de positieve uitkomst van de stemming.

Hoe nu verder?

Uiteraard wil CNV Vakmensen op de hoogte blijven van de gang van zaken binnen jouw bedrijf. Deels doen wij dat door in contact te blijven met onze kaderleden en werkgever, maar jullie input is daar ook voor nodig. Hiervoor kun je altijd terecht bij de kaderleden of de bestuurder. 
Voor de volgende ronde zullen wij uiteraard op tijd nieuwe voorstellen ophalen want jouw ombreng is daarbij van groot belang! 

Heb je nog vragen?

Laat mij dit dan weten. Je kan ook terecht op de website: Cao Bavaria Brouwerijen | CNV Vakmensen
Voor nu, bedankt en tot snel!

Mede namens Roger Jansen en Jos van Kemenade, kaderleden CNV Vakmensen,
Rémy Biesmans, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2833 4284 / r.biesmans@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error