Uitnodiging ledenvergaderingen Darling Ingredients

Jullie hebben lang moeten wachten, maar eindelijk kunnen wij jullie uitnodigen voor de ledenvergaderingen als voorbereiding op de aankomende cao onderhandelingen. Lees verder wanneer je verwacht wordt.
Zoals jullie weten, is de vorige cao verlopen op 31 december 2019. Door diverse redenen die al eerder gedeeld zijn, hebben we niet eerder kunnen starten met de onderhandelingen voor een nieuwe cao. We beseffen dat we veel van jullie geduld gevraagd hebben en daarom zijn we blij dat we jullie nu wel kunnen uitnodigen voor de ledenvergaderingen. Tijdens de gezamenlijke ledenvergaderingen met CNV Vakmensen en FNV kunnen jullie aangeven wat besproken moet worden aan de onderhandelingstafel. Dus kom en laat het ons weten.

LET OP
Vooraf aanmelden is verplicht, zodat we kunnen garanderen dat de RIVM richtlijnen, zoals het aanhouden van 1,5 meter afstand, gevolgd kunnen worden. Meld je dan ook aan voor donderdag 24 september 2020 bij een van de kaderleden of bij een van de vakbondsbestuurders. Geef door op welk tijdsstip je aanwezig wilt zijn. Aan de hand van het aantal aanmeldingen per sessie wordt de locatie bepaald.

De ledenvergaderingen worden gehouden op de volgende data en tijden:

VUREN
Datum: woensdag 30 september 2020
Aanvang: 1e sessie 13.00 uur en 2e sessie 14.15 uur
Locatie: nog te bepalen

BURGUM
Datum: donderdag 1 oktober 2020
Aanvang: 1e sessie 13.00 uur en 2e sessie 14.15 uur
Locatie: nog te bepalen

SON
Datum: maandag 5 oktober 2020
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: nog te bepalen

We gaan ervan uit jullie allen te zien en te spreken tijdens één van de ledenvergaderingen. Het is jullie cao, dus laat de kans niet voorbij gaan om invloed uit te oefenen op jullie nieuwe cao. Kun je er onverhoopt niet bij zijn, laat dan via de kaderleden of de vakbondsbestuurders weten wat jij belangrijk vindt.

Namens de cao delegatie van CNV Vakmensen en FNV,

Son: Hans van Rulo (CNV Vakmensen) en Toon Hoppenbrouwers (FNV)
Vuren: Christiaan Walraven (CNV Vakmensen) en Agnes Vroegh (FNV)
Burgum: Willem Visser (CNV Vakmensen) en Wietse van de Zweep (FNV)

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Jos Cohen
Bestuurder FNV Procesindustrie
T: 06-22476791
E: jos.cohen@fnv.nl