Enquête Darling Ingredients Sonac - Vuren

Bij vele van jullie is bekend dat er onvrede heerste bij de stemming over het verbeterde cao-eindbod in Vuren. Tijdens de vergadering zijn er een aantal punten naar voren gekomen die onder meer te maken hebben met werkbeleving, werkdruk en sfeer.

Vanuit de werknemers Vuren wil men een signaal aan de directie geven waarin duidelijk wordt wat er leeft. Het signaal dat we na afronding van de cao hebben afgegeven is opgepakt door de directie, maar wij willen iedereen de kans geven om met een enquête aan te geven wat er leeft.

In deze enquête noemen we een aantal punten die in het cao-traject naar voren zijn gekomen en vragen hierover jullie mening. Via de link https://nl.surveymonkey.com/r/TF7NJBL kom je bij de enquête. Graag invullen voor 8 februari 2019.

Daarnaast kunnen jullie aanvullende punten en opmerkingen plaatsen die we zeker meenemen. Na verwerking van de gegevens wordt het resultaat aan de directie aangeboden door een delegatie vanuit de werknemers Vuren.

Deze enquête kun je ook doorsturen naar collega’s die geen lid zijn, om zo een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat de werknemers in Vuren bezighoudt. Alvast bedankt voor het invullen!

Gijs Hompe, bestuurder FNV
Agnes Vroegh, FNV
en
Diana Kraan,
bestuurder CNV Vakmensen
E d.kraan@cnvvakmensen.nl
M 06 2238 9584